Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Nasus - jakie itemy ?

ramzio322

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

buty 3 moc trójcy warmog chydra lodowa i sytuacyjnie GA lub słoneczna lub coś innego ja zwykle jak nim gram to składam tylko z 4 itemy i buty bo albo jest koniec albo surrender i potrzebujesz dużo farmy z Q

Opublikowano

mercki,rekawica,spirit visage(oblicze ducha),warmog,runic bulwark,last whisper i do 40 minuty robisz farm fest na topie potem wbijasz sie z teamem na mida wygrywasz jeden teamfight zabijajac wszystkich 2-4 strzalami i niszczysz turrety na 2-3 hity

Opublikowano

Mercury -> Iceborn Gauntlet -> Randuin Omen -> Runic Bulwark -> Spirit Visage -> Warmog . :)

I oczywiście non stop farming z "Q" <3

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Yyyyy... Na tanków to w 90% składa się pod wrogi team... nasus jest full tankiem oprócz lodowej rękawicy, ja kupuje tak
1.Buty 5+15prędkosci ruchu( zawsze nasusem pushuje i farmie do 30 minuty, a gdy już pushuje 2 wieże to przyda sie szybkie bieganie ;) )
2.Lodowa rękawica
Taki mój core... mamy 10% cdr, a musimy mieć 40%cdr na nasusie aby farmić Q, a więc do tego dokupuje często jeszcze oblicze ducha ( jeżeli mają 3 AP, albo jakiś ap się nafeedował ) to już mamy 30% i rozgrzany klejnot - mamy 40% cdr
potem kupuje np kolczasta, warmoga i mamy tak:
Buty, rekawica, oblicze ducha, kolczasta, warmog, marzenie shruleyi ( z rozgrzanego klejnotu ) no takie itemy najczesciej kupuje, ale w innej kolejnosci, bo czasami na lini i jungler to AD, ale mid sie nafeedowal to najpierw chociazby lodowa rekawice przed butami jeszcze jak mnie cisna... zamiast oblicza ducha i kolczastej możemy kupować coś innego w zależnosci od enemy teamu, czasami nawet jako 2 item będziemy musieli kupić oblicze ducha albo po prostu zamiast kolczastej lodowe serce... ale tak aby się nie traciła żadna kasa, to gdy mamy lodowa rekawice i serce to mamy już 30% cdr, a jak kupimy oblicze ducha to nie możemy mieć 50% tylko mamy 40% i sie traci kasa na te 10%

• 3 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moje itemki na nasusa

lodowa rękawica

butki tabi/merki

Omen

słoneczna peleryna

Oblicze ducha

Hydra jezeli ci idzie łatwo , a jezeli troszke trudniej to warmong :)

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Opublikowano

@up wow jesteś taki zajebisty i orginalny , a tak serio co chciałes dowiesc tym komentarzem ?

Nie Udzielę Wam Sakramentu Bierzmowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...